Pozdravljeni
 
Ponovno vam pošiljam tedenski tedenski program vsebin VGC Andeški  hram. Prilagam še letak za dogajanje v decembru in še posebej letak za akcijo “vzemi-daruj”, ki se ji pridružujemo tudi mi skupaj z Meškovo bukvarno in Ekološkim društvom. 
Tokrat posebej izpostavljamo še:
BESEDNO ČAJANKO (torek ob 19.00),
PRAVLJIČNO URO Z MIRO (sreda, 17.00),
MALO ŠOLO PREHRANE (petek ob 09.00)
POTOPISNO PREDAVANJE: NAMIBIJA, ki ga v petek ob 18.00 pripravlja Suzana Planšak.
 
– Pri vsebini SOS-Pomoč pri učenju in druženju na daljavo je Roman Herlah pripravil videoposnetek z odgovori na najpogostejša vprašanja:
 
– Poleg vsega naštetega še naprej igramo bridž, se učimo tujih jezikov, se gibamo, pišemo in prepevamo.
Sproti pa pripravljamo še druge delavnice, videoposnetke, kvize ipd., kar objavljamo na naši Facebook strani in na YouTube kanalu.
 
Za videokonference prosimo udeležence, da se prijavo preko email naslova vgc@mocis.si ali na omenjene naslove in tel. številke (glejte tedenski program), kjer bodo dobili vse nadaljnje informacije.
 
Udeležencem nudimo podporo pri udeležbi na videokonferencah ter pri drugih vrstah komunikacije na daljavo, še naprej pa smo dosegljivi po telefonu 08 205 12 64 in e-mailu vgc@moci.si.
 
Vabljeni, da se aktivnosti udeležite in da nam pomagate doseči čim večje število ljudi, ki bi jih takšne vsebine morda zanimale in jim popestrile teden.
 
Hvala in lep pozdrav,
Sabina Zorjan