Spoštovani sedanji in bodoči partnerji Tednov vseživljenjskega učenja, 

MOCIS, Center za izobraževanje odraslih Slovenj Gradec vas vljudno vabi k sodelovanju pri izvedbi 27. Tednov vseživljenjskega učenja, ki bodo letos znova potekali v mesecu maju in juniju in sicer od 9. maja do 12. junija 2022.  

 V okviru TVU se bo 25. maja 2022 v Slovenj Gradcu odvijala Parada učenja – Dan učečih se skupnosti. Cilj parade učenja je, da bi prebivalci čim bolje spoznali vse, ki v lokalnem okolju ponujamo različne oblike izobraževanj. Parada učenja je festivalsko obarvan dogodek, kjer boste lahko na javnem mestu predstavili svojo dejavnost na stojnicidelavnicah ali drugih spremljajočih dogodkih.  

 Za partnerje, ki se nam boste v letu 2022 pridružili prvič, kratek opis poteka sodelovanja: 

  • S svojimi programi, aktivnostmi in širšimi predstavitvami svojega delovanja se nam lahko pridružite kadar koli v terminu od 9. maja do 12. junija 2022.  
  • MOCIS bo kot območni koordinator TVU poskrbel za skupno promocijo vseh prireditev in promocijski material.  
  • Na državni ravni bo promocijo vseh aktivnosti v Sloveniji izvajal Andragoški center Slovenije.  
  • V splošnem je izbira vsebin prepuščena vam, pomembno je le, da vaše predstavljene vsebine odražajo pomen in pojavne oblike vseživljenjskega učenja. V letošnjem letu so še vedno dobrodošle tudi različne digitalne vsebine, online delavnice in druge spletne oblike širjenja ter promocije učenja.  
  • Mogoče bo tudi sodelovanje v skupnih akcijah TVU 2022 – končni nabor skupnih akcij bo naknadno objavljen na spletni strani (https://tvu25.acs.si/)  

Vse obstoječe in bodoče partnerje Tednov vseživljenjskega učenja 2022 naprošamo, da nam svojo odločitev o sodelovanju sporočite najkasneje do ponedeljka, 21. 2. 2022. Svojo odločitev nam lahko posredujete preko ELEKTRONSKE PRIJAVNICE, elektronskega naslova (janja.bartelj@mocis.si) ali telefonske številke (070 601 765 – Janja). Za dodatne informacije in pojasnila smo vam na razpolago na istih kontaktih.  

V zvezi z nadaljnjo izvedbo Tednov vseživljenjskega učenja 2022 vas bomo obveščali sproti in pravočasno. V mesecu aprilu vas bomo povabili na partnerski sestanek naše koordinacijske mreže.

Veselimo se sodelovanja in novih izzivov ter uspehov! 

Vaš območni koordinator  

MOCIS, Center za izobraževanje odraslih Slovenj Gradec 

 

Več o TVU izveste na: https://tvu.acs.si/sl/domov/