Pozdravljeni

Jutri (sobota, 17. 4.) se izteka Dan za spremembe, ki smo ga podaljšali v cel teden. Dejavnosti in glavno sporočilo akcije želimo vključiti tudi v vse nadaljnje vsebine našega centra, tako da vas vabimo, da s skupnimi močmi osamljenost premagujemo še naprej. Le tako lahko dosežemo tudi tiste, ki pogosto ostanejo spregledani.  

 Jutri (SOBOTA) vas od 09. do 12. ure vabimo, da nas poiščete pred VGC Andeški hram in prinesete pomladanske sadike, da si jih izmenjamo na zeleni tržnici (nekaj jih bomo uporabili tudi za zasaditev cvetličnih korit pred VGC-jem). V tem času bo odprta tudi Meškova bukvarna, ob 18.00 pa lepo vabljeni še na otvoritev razstave s čitalnico, ki jo pripravlja raum AU (udeležbo sporočite na vgc@mocis.si, 08 205 12 64 ali pri Urški Čerče.) 

 Pošiljam vam tudi naslednji tedenski spored VGC Andeški hram. Tokrat poleg virtualnih dogodkov ponovno ponujamo nekaj vsebin v živo oz. kombinirano. 

Prihodnji teden obeležujemo dan zemlje, pripravljamo pa tudi druge aktivnosti v živo in na daljavo, zato vas ponovno vabimo, da se nam pridružite in besedo ponesete še naprej. 

Poleg programa sproti pripravljamo še druge delavnice, videoposnetke, kvize ipd., kar objavljamo na naši Facebook strani in na YouTube kanalu.

Za videokonference prosimo udeležence, da se prijavo preko email naslova vgc@mocis.si ali na omenjene naslove in tel. številke (glejte tedenski program), kjer bodo dobili vse nadaljnje informacije.

Udeležencem nudimo podporo pri udeležbi na videokonferencah ter pri drugih vrstah komunikacije na daljavo, še naprej pa smo dosegljivi po telefonu 08 205 12 64 in e-mailu vgc@moci.si.

Vabljeni, da se aktivnosti udeležite in da nam pomagate doseči čim večje število ljudi, ki bi jih takšne vsebine morda zanimale in jim popestrile teden.

Hvala in lep pozdrav,

Sabina Zorjan