Pozdravljeni

Ponovno vam pošiljam tedenski spored virtualnih dogodkov v VGC Andeški hram. 

Upamo, da se kmalu lahko vidimo tudi v naših prostorih. Sicer pa nas lahko obiščete, saj je pred vhodom še vedno košarica (klop in miza) “vzami-daruj”, ki bo zaradi povpraševanja na voljo še do konca januarja. O tem ste lahko danes nekaj več slišali v oddaji Dobro jutro na VTV. 

Poleg programa sproti pripravljamo še druge delavnice, videoposnetke, kvize ipd., kar objavljamo na naši Facebook strani in na YouTube kanalu.

Tokrat še posebej izpostavljam intervju z Milkom Grebencem, ki predstavlja poseben način kreativnega izražanja – POST(ER):

Za videokonference prosimo udeležence, da se prijavo preko email naslova vgc@mocis.si ali na omenjene naslove in tel. številke (glejte tedenski program), kjer bodo dobili vse nadaljnje informacije.

Udeležencem nudimo podporo pri udeležbi na videokonferencah ter pri drugih vrstah komunikacije na daljavo, še naprej pa smo dosegljivi po telefonu 08 205 12 64 in e-mailu vgc@moci.si.

Vabljeni, da se aktivnosti udeležite in da nam pomagate doseči čim večje število ljudi, ki bi jih takšne vsebine morda zanimale in jim popestrile teden.

Hvala in lep pozdrav,

Sabina Zorjan